Skip to main content

Uredniška politika upravljanja družbenih omrežij JedrskaSI

Uporabniki uporabljajo družbena omrežja za različne namene, JedrskaSI pa na svojih kanalih:

  • izobražuje o jedrski energiji
  • informira o domačem in svetovnem dogajanju glede jedrske energije ter
  • povezuje podpornike jedrske energije.

Jedrsko energijo vidimo kot pomemben del rešitve za izzive energetske in podnebne prihodnosti. S pomočjo komunikatorjev in strokovnjakov jedrske teme pojasnjujemo in poskušamo preseči zakoreninjen strah v družbi. Veseli bomo, če našo vsebino delite še s kom.

Ustreznost informacij

S strokovno pomočjo in verodostojnimi viri poskušamo zagotavljati pravilne podatke, izračune in primerjave. Vseeno se nam kdaj lahko pripeti kakšna napaka. Že vnaprej za opravičujemo za tak morebiten slučaj. Če napako zaznate, pa vas prosimo, da nam to sporočite. 

Dvosmerna in spoštljiva komunikacija

Na družbenih omrežjih se trudimo ohranjati dvosmerno komunikacijo in odgovarjati na vprašanja uporabnikov. Če se nam kdaj zgodi, da vprašanje spregledamo, nam lahko pišete tudi na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Pri JedrskaSi razumemo različnost mnenj in tudi to, da marsikateri uporabnik družbenih omrežij ne podpira jedrske energije. Take uporabnike prosimo za razumevanje in spoštljivo komunikacijo kljub  nestrinjanju.